Arbeta hos oss

Svenska Projektgruppen värdesätter personliga egenskaper lika högt som rätt kompetens. Grunden för att kunna erbjuda våra kunder bästa möjliga service är att Svenska Projektgruppen ska vara en attraktiv arbetsgivare. För att behålla och locka nya kompetenta medarbetare ska Svenska Projektgruppen erbjuda trygghet, välmående, utveckling och utmaning. 

Medarbetare på Svenska Projektgruppen ska känna trygghet i att de innehar rätt kompetens för sitt ansvarsområde, att de själva har möjlighet att påverka utformningen av den egna arbetssituationen samt att dialogen på arbetsplatsen ska vara öppen, rak och ärlig.

Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med nya personligheter med spännande kompetenser och tar gladeligen emot spontana ansökningar. Är du kanske den personen som kan utöka våra teknikområden?

Lediga tjänster

Vi söker för tillfället medarbetare inom teknikområdet Elkraft.

Vi ser gärna att Du...

... troligen har elkraftteknisk grundutbildning på gymnasie-, högskole- eller
universitetsnivå  
- eller är erfaren elektriker med starkt intresse för elkraft
samt

... har dokumenterad erfarenhet inom elkraftteknik
... har god datavana, Cad, etc
... är initiativrik, öppen, social och ansvarstagande. 
... har goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.
... har Körkort (B) 

Vi värdesätter affärsmässighet eftersom våra kundkontakter bygger på interaktivt samarbete och goda relationer. Våra kunder är främst nätägare och våra uppdrag omfattar ofta samtliga projektfaser, från idé, projektering/beredning och till slutbesiktning.

Var med och led dina drömprojekt och utöka din kompetens. Vi erbjuder, förutom personlig utveckling, möjlighet till flexibel arbetstid och bra personalförmåner!

Tveka inte att höra av dig!

Är det här något för dig?

Välkommen med din ansökan till oss. Ansökningarna behandlas fortlöpande.

Har du frågor eller funderingar kring tjänsten, kontakta gärna bjorn.halvardsson@svepg.se