Arbeta hos oss

Svenska Projektgruppen värdesätter personliga egenskaper lika högt som rätt kompetens. Grunden för att kunna erbjuda våra kunder bästa möjliga service är att Svenska Projektgruppen ska vara en attraktiv arbetsgivare. För att behålla och locka nya kompetenta medarbetare ska Svenska Projektgruppen erbjuda trygghet, välmående, utveckling och utmaning. 

Medarbetare på Svenska Projektgruppen ska känna trygghet i att de innehar rätt kompetens för sitt ansvarsområde, att de själva har möjlighet att påverka utformningen av den egna arbetssituationen samt att dialogen på arbetsplatsen ska vara öppen, rak och ärlig.

Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med nya personligheter med spännande kompetenser och tar gladeligen emot spontana ansökningar. Är du kanske den personen som kan utöka våra teknikområden?

Lediga tjänster 2022-05


Konsult Projektör / Beredare Eldistribution

Svenska Projektgruppen AB / Elkraftsjobb / Södertälje

Svenska projektgruppen AB är ett ingenjörs- och konsultföretag som arbetar inom elkraft, infrastruktur, fastighet, energi och innemiljö.


Vi söker nu en projektör/beredare inom elkraft till vårt företag med placering i Södertälje med uppdrag i främst Södertälje men även runt Mälardalen och Stockholm.

Som projektör/beredare på Svenska projektgruppen kommer du att arbeta med alla förekommande arbetsuppgifter inom projektering/beredning av lokalnäts-anläggningar för eldistribution 0,4-136 kV.

Projekten karaktäriseras av reinvesterings- och nyanläggningsarbeten. Vi har uppdrag främst mot elnätsbolag.
Dina framtida kollegor har ett stort intresse för samhälls- och ingenjörsfrågor och har ett stort intresse för branschens utveckling och framtid.

Klimatet hos Svenska Projektgruppen är öppet, engagerat, nyfiket och modigt. Vi vill skapa en trivsam, trygg och avslappnad arbetsplats. Hos oss kan du känna trygghet i ditt ansvarsområde. Självklart har du möjlighet att påverka utformningen av din egen arbetssituation vad gäller upplägg samt flexibilitet och vi stöttar och bryr oss om din personliga utveckling.


Vi ser gärna att DU:


  • har dokumenterad erfarenhet inom elkraftteknik och

  • innehar relevant utbildning inom elkraft eller
  • 
är erfaren elektriker med starkt intresse för elkraft

  • har god datorvana (AutoCAD, Officepaketet mm)

  • gärna har erfarenhet av NIS tex Trimble och/eller DigPro
  • 
goda kunskaper inom EBR

  • är initiativrik, öppen, social och ansvarstagande

  • har goda kunskaper i svenska i både tal och skrift

  • har körkort (B)Vi erbjuder goda personalförmåner som tjänstepension och friskvårdsbidrag,

möjlighet till arbete hemifrån etc.

Hör av dig idag! Vänta inte, vi vill veta mer om dig!
Vi arbetar löpande med rekryteringen till denna tjänst så skicka din ansökan så snart som möjligt till info@svepg.se. Bifoga både CV och personligt brev. Ansökningarna behandlas fortlöpande och besvaras alltid.

Vid frågor kontakta Björn Halvardsson på:
bjorn.halvardsson@svepg.se eller +46709119390

Dina uppgifter

Bifoga filer

Spamskydd

För att skydda oss mot automatiserad skräppost ber vi dig vänligen svara på följande fråga:

Hur mycket blir 6 + 6?

OBS! Om du bifogar filer kan det dröja en stund att skicka formuläret.
Klicka endast 1 gång på knappen och invänta svar.