Arbeta hos oss

Svenska Projektgruppen värdesätter personliga egenskaper lika högt som rätt kompetens då våra kundkontakter bygger på interaktivt samarbete och goda relationer. Våra kunder är främst elnätsägare, kommersiella fastighetsägare samt stat, kommun och landsting. Våra uppdrag omfattar ofta samtliga projektfaser; från idé, förbesiktning och konstruktion till utförande, projektering/beredning, slutbesiktning och slutdokumentation.

Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med nya personligheter med spännande kompetenser och tar gladeligen emot spontana ansökningar. Är du kanske den personen som kan utöka våra teknikområden? Var med och led dina drömprojekt och utöka din kompetens!

Lediga tjänster

Vi söker för tillfället medarbetare inom teknikområdet Elkraft

Vi ser gärna att Du:

  • har elkraftteknisk grundutbildning eller
  • är erfaren elektriker med starkt intresse för elkraft
  • har dokumenterad erfarenhet inom elkraftteknik
  • har god datorvana, CAD mm
  • är initiativrik, öppen, social och ansvarstagande
  • har goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift
  • har körkort (B) 

Dina framtida kollegor har ett stort intresse för samhälls- och ingenjörsfrågor vilket gör att klimatet hos Svenska Projektgruppen är öppet, engagerat, nyfiket och modigt. Hos oss kan du känna trygghet i ditt ansvarsområde. Självklart har du möjlighet att påverka utformningen av din egen arbetssituation vad gäller upplägg samt flexibilitet och vi stöttar och bryr oss om din personliga utveckling.

Tveka inte att höra av dig!


Välkommen med din ansökan till oss! Bifoga både CV och personligt brev nedan. Ansökningarna behandlas fortlöpande och besvaras alltid. Har du frågor eller funderingar kring tjänsten, vänligen kontakta bjorn.halvardsson@svepg.se

Dina uppgifter

Bifoga filer

Spamskydd

För att skydda oss mot automatiserad skräppost ber vi dig vänligen svara på följande fråga:

Hur mycket blir 5 + 5?

OBS! Om du bifogar filer kan det dröja en stund att skicka formuläret.
Klicka endast 1 gång på knappen och invänta svar.